Április 28-án nyílt legújabb időszaki kiállításunk Makrovirágok – makrovilágok címmel a vásárosnaményi születésű Balkánszky Viktor fotóiból. Kedvcsinálónak álljon itt bemutatkozása és a kiállításmegnyitón készült néhány fotó:

„Balkánszky Viktor vagyok, 1975-ben születtem Vásárosnaményban, nős vagyok, két fiúgyermek édesapja. Kommunikáció szakos bölcsész és művelődésszervező diplomával rendelkezem. Életem fontos része a magyar, valamint a keresztény kultúra megismertetése. Az elmúlt években a fotózás szeretete új életszakaszt hozott az életembe. Megismerhettem a Mindenható Isten által teremtett világ apró, szabad szemmel alig, vagy nehezen megfigyelhető és látható csodáit. Művészettel és művészekkel való találkozások inspiráló hatással voltak és vannak rám, hiszen lelkileg és szellemileg késztetnek az újabb és újabb alkotások, gondolatok létrehozásában. Az alkotott képek gondolatokká is formálódnak bennem, így üzennek a szemlélő számára szabad, színes, szívbéli szavakat.

Kérem, utazzanak velem a fotókon, vászonképeken keresztül, és találják meg szívük, gondolatuk, érzésük egy darabját a képek és a gondolatok világában!”